Service og verksted

Ford Service og Verksted

Ford Verksted

Vi har et serviceinnstilt team med dyktige mekanikere og lærlinger som jobber hardt for at din Ford skal være i topp stand. De deltar fortløpende på kurs hos Ford, har daglig kontakt med Ford som har utviklet og bygget bilen og kjenner dermed din Ford fra ytterst til innerst.

For at din Ford skal opprettholde sin verdi i årene som kommer satser vi på spesialutdannet ekspertise, verktøyene, døgnkontinuerlig tilgang til ny programvare og Ford originaldeler.

Vi sørger for at bilen får driftsettersyn i henhold til produsentens anvisninger, og benytter kun Ford originale reservedeler.

Garantert Ford!

Solberg faktura

Gjennom en ekstern samarbeidspartner har vi mulighet til å tilby fakturaløsning istedenfor kontant betaling ved verkstedbesøk og delekjøp. Snakk med en av våre servicerådgivere og sammen søker vi kreditt på få minutter. Betalingsfrihet ut gjeldende og neste mnd, deretter velger du på første faktura du mottar hvordan du vil dele opp restbeløpet videre. Enkelt for deg og for oss!

Ford Service

Vi er like stolte av våre produksjons- og servicetjenester som du er av din Ford. Ved å gi deg den servicen du trenger, bestreber vi oss på å holde din Ford i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen. Vår målsetning er at du som Ford kunde fortjener den beste kjøps- og eierskapsopplevelsen. Vi har forsøkt å se ditt bilhold med kundens øyne slik at alle dine bilrelaterte behov blir så problemfrie som vi alle ønsker et bilhold skal være.

Ford Service er ikke bare nytelsen av å kjøre en Ford, men et stort spekter av spennede serviceprodukter som gir deg et enkelt og trygt bilhold hele veien.

Alle Ford-modeller skal ha vedlikeholdsettersyn en gang pr. år eller etter intervallet beskrevet i serviceheftet. Dette gjøres best av oss som et autorisert Ford-verksted. Du kan også sjekke serviceintervallene for din modell på nettsiden: www.etis.ford.com/fordservice. Denne nettsiden oppdateres kontinuerlig.

Våre serviceløfter

Vi ønsker at våre kunder skal sitte igjen med en god opplevelse etter hvert besøk hos oss. Vi har noen serviceløfter som vi lever etter, som sikrer at du som kunde alltid får et godt servicetilbud. 

1. FORD EXPRESS SERVICE: Time til avtalt tid, og bilen tilbake på 60 min

2. FORD VIDEOCHECK: Fullt innsyn, du ser det vi ser. Video ved hver service. 

3. FORD HENTE / BRINGETJENESTE: Vi kan hente og bring din bil

4. FORD MOBILE TJENESTER: Vi kommer til deg

Ford Norgesgaranti

Ford har 5-års Norgesgaranti for alle nye, europeiske Ford person- og varebiler importert og solgt av Ford’s autoriserte nettverk i Norge via Ford Motor Norge AS. Garantien gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som inntreffer først og er gyldig i hele Europa. Hvis deler av bilen trenger reparasjon eller utskiftning som et resultat av en material- eller fabrikasjonsfeil, vil disse skiftes ut eller repareres kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler i garantiperioden. I tillegg har Ford i Norge inntil 2 år/40.000 km Norgesgaranti for brukte, europeiske Ford personbiler.

Norgesgarantien gjelder forutsatt at du vedlikeholder din bil eksakt i henhold til Fords anvisninger i innhold og utførelse, og at deler som benyttes enten er Ford originale eller dokumentert av tilsvarende kvalitet. Garantireparasjoner utføres av en autorisert Ford-forhandler i Norge eller Europa.

Lakkgaranti

Fords lakkgaranti trer i kraft på samme tid som Ford Norgesgaranti, og har varighet som spesifisert i serviceheftet. Hvis noen lakkert overflate på bilen trenger reparasjon som et resultat av en material- eller fabrikasjonsfeil, vil nødvendig reparasjon foretas kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler.

Garanti mot gjennomrustning

Fords garanti mot gjennomrustning trer i kraft på samme tid som Ford Norgesgaranti og har varighet som spesifisert i serviceheftet. Garantien forutsetter at årlig inspeksjon av karosseri og lakk utføres av en autorisert Ford-forhandler - normalt kostnadsfritt for kunden. Hvis noen del av bilens originale karosseri blir perforert som følge av korrosjon og dette ikke skyldes ytre påvirkning, vil nødvendig reparasjon av perforerte karroseriflater foretas kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler.

NB - for bruktimporterte biler vil garantivilkår og startdato følge garantivilkår i opprinnelseslandet.

Ford Prisløfte

Våre spesial utdannede servicemedarbeidere hjelper deg å holde din Ford i topp stand og trygg å kjøre, samtidig som bruktbilverdien bevares. Du kan forvente god valuta for pengene, profesjonell service og deler av høy kvalitet fra mennesker som kjenner bilen fra innsiden og ut.

Vi gir prisløfte på service og reparasjoner for alle Europeiske Ford-modeller uansett alder. Det vil si at vi matcher prisen på tilsvarende service og reparasjoner til et alternativt verksted dersom pristilbudet skulle være lavere enn hos oss.

  • Ford Prisløfte gjelder for alle mekaniske reparasjoner og service på europeiske Ford-modeller.
  • Et tilbud fra konkurrerende verksted på identisk reparasjon/service, inkludert deler og arbeid, må kunne dokumenteres før bestilling av reparasjon/service.
  • Konkurrerende bindende tilbud må være nyere enn 6 uker og komme fra samme region innen en radius av 100 km fra Ford-verkstedet.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer